Ajándéktippek

Ajándékozz biztonságot karácsonyra!

Ajándékozz biztonságot karácsonyra!

Imádom a karácsonyt! Imádok ajándékozni! Kitalálni, megalkotni/megvenni, becsomagolni és hatalmas örömmel és izgatottsággal a fa alá tenni. Majd látni a boldog arcokat bontogatásnál! IMÁDOM!

Úgy gondolom, mindig sikerül jó ajándékokat találni mindenkinek, de vannak olyanok, akikkel rendesen meggyűlik a bajom!

A mama és a papa… Nem tudom, hogy egyedül vagyok-e a problémával, de őket egyszerűen nem tudom mivel megajándékozni! Időseknél már teljesen mások a szempontok. Nem számít, hogy az adott dolog mennyire trendi vagy menő. A nagyszüleim mindennek örülnek! A legbénább ajándékot is imádják és őrizgetik, mint a szemük fényét! Ha pedig megkérdezem, hogy mire vágynak, csak annyit mondanak: „Ne rám költsd a pénzed!”.

Éppen ezért is olyan nehéz őket igazán meglepni! A szekrények már tele vannak apró csecse-becsékkel, a béna ajándékoktól pedig már a hideg ráz!

Úgy gondoltam, hogy idén megduplázom az ajándékkeresésbe fektetett időt, energiát és egy szuper ajándékkal fogom őket meglepni!

Meg is lett a befutó, amit most megmutatok neked is! 

Ha eddig Te is hasonló cipőben jártál, akkor ez most Neked szól! Ez az ajándék nem hiányozhat a fa alól 2021-ben!

Mobil szupererős fürdőszobai kapaszkodó

Mobil szupererős fürdőszobai kapaszkodó1

Tudom, hogy a mamáék bármennyire is fiatalosak, már nem közlekednek olyan nagy biztonsággal otthonukban, mint régen. Vannak szerintem kifejezetten veszélyes helyzeteket, amik bármikor végződhet hatalmas eséssel. Gondolj csak a kádra, a be-, és kiszállásra, a csúszós csempére! Na meg persze a lábukat sem emelik már olyan magasra járás közben, mint régen, így könnyen megbotolhatnak. Az elfelejtett gyógyszer, túl későn evés pedig könnyen vezethet szédüléshez, egyensúly vesztéshez.

Nekem már régóta nagy parám az, hogy egyszer ilyen dologból súlyos sérülés lesz! A szomszéd néni például fürdés után esett el és törte el a combcsontját, amikor lépett ki a kádból! Szegényt nagyon sajnáltam. 🙁

Már régóta terveztünk valami kapaszkodót rakatni a ház bizonyos pontjaira, de hihetetlenül drága és a beszerelése is kínszenvedés, meg még szakembert is igényel!  Szerencsére a napokban szembe jött velem a Mobil szupererős fürdőszobai kapaszkodó, amiről rögtön tudtam, hogy ez kell! Ezt imádni fogja a mama, meg a papa!

A kapaszkodó legnagyobb előnye, hogy nem kell beszerelni, nem kell a falba építeni, így rengeteg plusz munkától kímélem meg őket és persze jóval olcsóbb is! A szuper erős tapadókorongokkal szinte bármilyen felületre könnyedén felhelyezhető, ráadásul így könnyedén át is lehet tenni egyik helyről a másikra.

Szerintem ez egy igazán hasznos ajándék! 

Mobil szupererős fürdőszobai kapaszkodó

MEGNÉZEM A FÜRDŐSZOBAI KAPASZKODÓT!

Nálunk ez a szuper dolog fog a fa alá kerülni idén! Remélem tudtam segíteni és most nem követed el azt a hibát, hogy valami béna, használhatatlan dologgal leped meg a család idősebb tagjait!

Kellemes ünnepeket! 🎄
Kata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük