Ajándéktippek, Otthon és Kert

Hasznos karácsonyi ajándék háziasszonyoknak!

Hasznos karácsonyi ajándék háziasszonyoknak!

Háziasszonyoknak karácsonyi ajándékot talán nem is olyan nehéz választani, mert tömérdek mennyiségű háztartási eszköz közül válogathatunk. de, nem mindenki kap hasznos ajándékot, és az ajándék kibontásakor megjelenő mosoly inkább csak álca, mintsem valódi öröm.

Ugye Te sem szeretnéd, hogy megajándékozottad is ezt élje át? Ne aggódj, mutatok egy igazán hasznos terméket, amivel nem lőhetsz mellé.

Lehet karácsonykor nem illik takarítóeszközt ajándékozni, DE, ha a kiszemelt termékednek óriási haszna lesz használójának, akkor kivételt tehetsz!

Mire gondolok? Megkönnyíted vele az életét!

Bemutatom Neked a takarítás új generációját, az Easy Sweep Zajtalan Takarítót! De nézzük is meg közelebbről…

Már a neve is jól mutatja, hogy egy olyan takarítóeszközről van szó, ami zajtalan, azaz a hangos, zúgó és sípoló porszívózás korszakának véget vet. Már most szuperül hangzik, ugye?

Működési elve igen egyszerű, a benne található kefék tolás hatására forogni kezdenek, ezzel magába gyűjtve a koszt és a szemetet. A legjobb benne, hogy működéséhez nincs szükség áramforrásra, nem kell többé a rövid vagy összegubancolódott vezetékekkel kínlódni mozgatáskor.

A 360°-ban forgatható nyelének köszönhetően a nehezen elérhető helyekhez is hozzáfér, mindemellett számos kemény felületen használható, és nem hagy karcot, nyomot maga után!

De ez még nem minden! Tárolója egy mozdulattal kiüríthető, így a koszos porzsákokkal sem kell bajlódni, mint a hagyományos porszívóknál.

Ha az Easy Sweep Zajtalan Takarítót választod, garantálom, hogy őszinte és valódi örömet fogsz látni megajándékozottad arcán! 🙂

MEGNÉZEM!

Boldog ünnepeket kívánok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük