Ajándéktippek

Hasznos kiegészítő minden gazdi számára!

Szőrös kis kedvenc a családban? Most mutatok valamit, aminek minden gazdi és kutyus örülni fog!🐶👇

Ismerd meg most a Szagelnyelős kutyatoalettet, ami egy igazán hasznos és praktikus kiegészítő nemcsak a kutyus, hanem a gazdi számára is!

A Szagelnyelős kutyatoalett ideális kölyökkutyák szobatisztaságra neveléshez, hiszen segítségével egy helyre szoktathatod cuki kis barátod, így könnyebben elérheted, hogy kedvenced ne használja WC-nek az egész lakást. Idős, beteg vagy mozgásban korlátozott kiskutyusok számára is hasznos, hiszen így bármikor könnyebben el tudják végezni kisebb-nagyobb dolgukat akkor is, amikor nem vagy otthon!

Ha pedig a munkád vagy egyéb elfoglatságaid miatt előfordul néha, hogy a kiengedések/séták több órát is elcsúsznak, akkor ezért a kutyatoalettért nagyon hálás lesz kiskedveced! Ő bármikor elvégezheti a dolgát, így nem kell órákon át tartogatnia, feszengenie, és téged sem várnak tócsák és csomagok a lakás minden pontján!

A legjobb az egészben, hogy tényleg imádják a kutyák, mert így nem kell több órán át tartogatniuk; bármikor könnyíthetnek magukon, ráadásul nem össze-vissza a lakásban, hanem egy helyen. 😍

Szagelnyelős kutyatoalett

Az antibakteriális, puha műfű megelőzi a kellemetlen szagokat, ellenáll a kórokozóknak, továbbá nem fogja szúrni kis kedvenced selymes tappancsait sem!

Tisztítása pofonegyszerű, elég csak a műfüvet és az alsó tálcát szappanos vízzel átmosni, leöblíteni.

A kutyatoalettet kicsi, kompakt mérete miatt otthonod bármely pontján elhelyezheted; ideális beltéri használaton túl erkélyre vagy teraszra is!

MEGNÉZEM A SZAGELNYELŐS KUTYATOALETTET!


Vásárlóink véleménye:

K. Hanna: “Léna tenyérnyi kiskutyaként került hozzánk. A szobatisztaságra nevelésnél nagy segítség volt ez a kutyatoalett! Bár Léna már igazi nagylány, tervben van a következő kiskutya, akinél ha megérkezik, biztosan újra elő fog kerülni ez a kis kutya WC! 😍”

Sz. Eszter: “Zokni kutyus bár alapvetően szobatiszta, ez a kutyatoalett mindig rendelkezésére áll, amikor nincs itthon vele senki. Így elkerülhetjük az ide-oda pisilést és csomag sem vár mire hazaérünk! Kimondottan könnyű tisztítani, ez plusz pont!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük