Karácsony, Kiskedvenc

Kiskedvenc a családban? Karácsonykor gondolj Rá is!

Kiskedvenc a családban? Karácsonykor gondolj Rá is!

Szőrös kis kedvenc a családban? Karácsonykor gondolj Rá is! Most mutatok két dolgot, aminek minden gazdi és kedvence örülni fog! 🐱🐶👇 

Ismerd meg most elsőként a Szagelnyelős kutyatoalettet, ami egy igazán hasznos és praktikus kiegészítő nemcsak a kutyus, hanem a gazdi számára is!

Szagelnyelős kutyatoalett

A Szagelnyelős kutyatoalett ideális kölyökkutyák szobatisztaságra neveléshez, hiszen segítségével egy helyre szoktathatod cuki kis barátod, így könnyebben elérheted, hogy kedvenced ne használja WC-nek az egész lakást. Idős, beteg vagy mozgásban korlátozott kiskutyusok számára is hasznos, hiszen így bármikor könnyebben el tudják végezni kisebb-nagyobb dolgukat akkor is, amikor nem vagy otthon!

Ha pedig a munkád vagy egyéb elfoglatságaid miatt előfordul néha, hogy a kiengedések/séták több órát is elcsúsznak, akkor ezért a kutyatoalettért nagyon hálás lesz kiskedveced! Ő bármikor elvégezheti a dolgát, így nem kell órákon át tartogatnia, feszengenie, és téged sem várnak tócsák és csomagok a lakás minden pontján!

Szagelnyelős kutyatoalett

A legjobb az egészben, hogy tényleg imádják a kutyák, mert így nem kell több órán át tartogatniuk; bármikor könnyíthetnek magukon, ráadásul nem össze-vissza a lakásban, hanem egy helyen. 😍

MEGNÉZEM A SZAGELNYELŐS KUTYATOALETTET!


Vásárlóink véleménye:

K. Hanna: “Léna tenyérnyi kiskutyaként került hozzánk. A szobatisztaságra nevelésnél nagy segítség volt ez a kutyatoalett! Bár Léna már igazi nagylány, tervben van a következő kiskutya, akinél ha megérkezik, biztosan újra elő fog kerülni ez a kis kutya WC! 😍”

Sz. Eszter: “Zokni kutyus bár alapvetően szobatiszta, ez a kutyatoalett mindig rendelkezésére áll, amikor nincs itthon vele senki. Így elkerülhetjük az ide-oda pisilést és csomag sem vár mire hazaérünk! Kimondottan könnyű tisztítani, ez plusz pont!”

 


A következő dolog, amit szeretnék Neked bemutatni, az nem más, mint egy szuper praktikus kesztyű, amivel véget vethetsz a mindent beborító szőr problémájának! 

A Szőrtelenítő masszázs kesztyű segít átvészelni a vedlési időszakokat és megkönnyíti a fésülést a gazdinak és kedvencének egyaránt.

A kesztyűt felvéve nincs más dolgod, csak simogatnod kell szőrös kis barátod! A kesztyűn található sörték eltávolítják a felesleges szőrt, így simogatás közben tudhatod le a fésülést. Különösen azok a kutyák, cicák lesznek oda ezért a kesztyűért, akik a fésű látványától a világból is kiszaladnának. 😁

Szőrtelenítő masszázs kesztyű kis kedvenceknek  

Amellett, hogy eltávolítja a szőrt még kellemesen masszírozza is kedvenced, így ezentúl a fésülködés nem egy kínkeserves procedúra lesz, hanem vidám és élvezetes együtt töltött idő! 

MEGNÉZEM A KESZTYŰT!


Vásárlóink véleménye:

T. Petra: “El sem tudnám képzelni az életemet kutya nélkül, kutyaszőr nélkül már annál inkább! 😅 Tisztaságmániás vagyok, így napi szinten küzdök a mindent beterítő szőr ellen. Ez a kesztyű nagy segítség, hiszen 3 szőrös gyerekkel élünk együtt. Minden kutyám szereti, ha ebben a kesztyűben simogatom őket, jól esik nekik és rengeteg szőrtől tudom őket így megszabadítani.”

A. Klaudia: “Imádom a cicákat! Nekem is van 2 macsekom, akiket rendszeresen fésülök ezzel a kesztyűvel. Jó sok szőrt szokott eltávolítani, a cicák meg azt sem tudják, hogy hemperegjenek, úgy szeretik a fésülködést ezzel a kesztyűvel!”


Van kutyás, cicás ismerősöd? Lepd meg őt ezekkel a hasznos kisállatos kiegészítőkkel karácsonykor! 🎄 Biztosan örülni fog neki, hogy nem csak Rá, hanem szőrös kis barátjára is gondoltál! 😊

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük