Ajándéktippek

Tökéletes ajándékok a család minden tagjának!

Igen… már megint eltelt egy év és újra itt van a karácsony. Észre sem veszed, de egyszer csak arra eszmélsz, hogy már alig van időd ajándékot vadászni és az utolsó pillanatban, az összeomlás szélén, kapkodva válogatod össze a legsablonosabb, legegyszerűbb ajándékokat. Ismerős? Velem sokszor megesett már…

De idén nem hagyhatom, hogy béna ajándékokkal lepd meg a szeretteid! Ezért most elhoztam Neked egy listát 2020 slágertermékeiről, amiben a családod minden tagjának megtalálod majd a tökéletes ajándékot!

Nőknek

MastAir Fryer Légkeveréses Főzőkészülék

Ez a MastAir Fryer Légkeveréses Főzőkészülék egy zseniális és hihetetlenül hasznos találmány! Hogy miért? Ez a speciális készülék a forró levegő erejével készíti el az ételeket, így azok egészségesebbek lesznek, mintha hagyományosan, olajban készültek volna. Emellett segít a főzés megkönnyítésében is, hiszen nem kell órákon át mellette állni. Ez minden háziasszonynak jól jön, nem igaz?

MastAir Fryer Légkeveréses Főzőkészülék

Lepd meg az anyukád, a feleséged a MastAir Fryer Légkeveréses Főzőkészülékkel! Biztosan imádni fogja! 

Megnézem a Főzőkészüléket!


Easy Sweep Zajtalan Takarító

A nőknek a háztartás kézben tartása nem kis feladat. Praktikus eszközökkel és segítséggel ez a vállukon nehezedő teher viszont nagyban megkönnyíthető! Éppen ezért tökéletes ajándék ez a praktikus Easy Sweep Zajtalan Takarító, amivel tényleg gyerekjáték a takarítás! Ez a kis szerkezet minden koszt magába gyűjt, működéséhez pedig még áramra sincs szükség! Garantáltan nagy segítség a mindennapokban!

Easy Sweep Zajtalan Takarító

Tedd könnyebbé és egyszerűbbé a takarítást, így rengeteg időt és energiát spórolhatsz az anyukádnak, párodnak!

Megnézem a takarítót!


Férfiaknak

Luxus ajándék szett férfiaknak

Lepd meg az apukád vagy a párod ezzel a gyönyörű Luxus ajándék szettel és az öröm biztosan nem fog elmaradni! Ez az órából, pénztárcából, övből, napszemüvegből, kulcstartóból és tollból álló szett tökéletes ajándék! Elegáns, letisztult és igazán férfias! Díszdoboza pedig tovább emeli az ajándék fényét!

Luxus ajándék szett férfiaknak

Igazán különleges és exkluzív ajándék!

Megnézem az ajándék szettet!


Hűthető sörcsapoló gömb

Grillezés, kerti parti esetleg egy sorsdöntő meccs? Sok férfi imádja az ilyen eseményeket! Ha te is pont egy ilyen embernek keresel ajándékot, akkor ezzel a király Hűthető sörcsapoló gömbbel egyszerűen nem lőhetsz mellé! A külseje hihetetlen menő, ráadásul a házigazda dolgát is megkönnyíti!

Hűthető sörcsapoló gömb

Ezt a sörcsapoló gömböt az egész család imádni fogja!

Megnézem a sörcsapolót!


GYEREKEKNEK

Kislányoknak – Repülő tündérhercegnő

Kishercegnő a családban? Lepd meg őt ezzel a mesebeli Repülő tündérhercegnővel, ami egyenesen meseországba repíti majd! A levegőben tartani és irányítani kézzel lehet, ami igazán mókás és vidám pillanatokat szül. Mutasd meg, hogy a tündérek igenis léteznek!

Minden kislány megőrül érte! Legyen ez a Repülő tündérhercegnő az idei karácsony sztárja!

Megnézem a tündérhercegnőt!


Kisfiúknak – Mini UFO drón

Állandóan mókázó kisfiúnak keresel ajándékot? Ennél a király Mini UFO drónnál keresve sem találnál jobbat! Ez a drón olyan, mintha éppen most jött volna az űrből! Futurisztikus megjelenése ámulatba ejti a kicsiket, irányítása, levegőben tartása és passzolgatása pedig több órás szórakozást garantál!

Mini UFO drón

Egyedi, kreatív ajándék, amivel garantáltan nem lőhetsz mellé!

Megnézem a drónt!


IDŐSEKNEK

Zoknihúzó

Az időseknek megtalálni a tökéletes ajándékot nem kis kihívás, ugye? Az időseknél teljesen más szempontok jönnek képbe az ajándékozásnál. Nem kell, hogy menő vagy trendi legyen valami. A lényeg, hogy amit kapnak, az HASZNOS legyen! 

Kerüljön idén a fa alá ez a Zoknihúzó segédeszköz, amivel garantáltan megkönnyítheted idős szeretted életét! Segítségével a zokni és a cipő fel-, valamint lehúzása is egyszerű és fájdalommentes!

Praktikus és egyedi ajándék, aminek nagy hasznát fogják venni a mindennapokban! 

Megnézem a Zoknihúzót!


Mobil szupererős fürdőszobai kapaszkodó

Az első és legfontosabb dolog a biztonság! Ha idős szeretted lépteid már néha bizonytalanok, attól féltek, hogy a kádban megcsúszik, akkor tökéletes ajándék ez a praktikus Mobil szupererős fürdőszobai kapaszkodó, amivel elkerülhetőek a balesetek! 

Beépítést nem igényel, így nem kell miatta szétbombázni a fürdőszobát! Szupererős tapadókorongokkal lehet rögzíteni, később pedig át is lehet helyezni.

Előzzétek meg a baleseteket! Lepd meg a nagyit ezzel a praktikus kapaszkodóval!

Megnézem a kapaszkodót!


A CSALÁD MINDEN TAGJÁNAK

SmileBread – Kenyérpirító

Mosolygós reggelivel a nap is vidámabban indul! Ez a SmileBread – Kenyérpirító az egész család számára tökéletes ajándék lehet! Aranyos, vidám arcokat pirít a kenyérre, így a reggeli nem csak, hogy tápláló és finom, de még mókás is!

Ezzel a kenyérpirítóval a legszomorkásabb, esős, hétfő reggelek is vidámabban indulhatnak! A család minden tagja imádni fogja! 

Megnézem a kenyérpirítót!


Bízom benne, hogy most már tudod, idén kinek mi kerüljön a fa alá! 😊🎁

Kellemes ünnepeket kívánok! 🎄

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük