Otthon és Kert

Fess úgy, akárcsak a profik!

Fess úgy, akárcsak a profik!
Festés, felújítás előtt állsz? Bizonyára neked is megfordult már a fejedben az az ötlet, hogy mi lenne, ha most nem mesterembert hívnál a szobafestéshez, hanem te magad festenéd ki a lakásod helyiségeit. Hisz’ úgy is olyan népszerűek a „csináld magad” felújítási projektek. Már most segítek a döntésben! Csináld!Megfelelő alapanyagokkal és eszközökkel szinte te is bármit le, vagy éppen ki tudsz festeni. De egy dologra azért érdemes odafigyelned: a megfelelő festőhengerre!A jelenleg kapható festőhengerek tárháza szinte végtelen, ám nagyon nem mindegy, hogy milyet használunk, ugyanis sok bosszúságot tudnak okozni. Hogy mire is gondolok?Nehezen vihető fel vele a festék, folyton lecsepeg róla a festék, nem fér oda normálisan egy szűkebb vagy magasabb helyre, és még sorolhatnám… Ezután persze jön a még nagyobb bosszankodás, a lecsöppent festék felkaparása. Belegondolni is rossz, nem?De van egy tuti tippem! Ha érdekel, akkor mindenképp olvass tovább!Könnyítsd meg a festés, felújítás folyamatát a Paint Roller Pro – Festőhenger készlettel!

Paint Roller Pro - Festőhenger készlet

Ebben a készletben mindent megtalálsz, amire szükséged lesz a festés során! Kis henger, nagy henger, hosszabbító nyél, speciális kialakítású sarokfestő, festéktartály és festéklehúzó tálca.

Miért olyan szuper ez az eszköz?

  • Azért, mert oldaltöltős kialakításának köszönhetően nem kell állandóan a festékbe mártani, nem csöpög és nem fröcsköl. Így nem kell a takarítás miatt sem izgulnod.
  • A kisebb és nagyobb méretű henger lehetőséget ad arra, hogy specifikusan, a hely adottságaihoz igazodva fess.
  • sarokfestőnek köszönhetően a sarkok, a hosszabbító nyélnek hála pedig a magasabb helyek lefestése is gyerekjáték lesz.
  • Az oldaltöltős henger egy feltöltéssel akár 25 m² felület festésére is lehetőséget ad. Azért ez nem kis teljesítmény!

Most már Te ismered a tökéletes festés titkát! Bátran vágj bele a felújításba! 😎

[button type=”primary” size=”” link=”https://websell.hu/termek/easypaint-festohenger-keszlet/”]   Ez kell Nekem!    [/button]