Nem működik? Garanciafutár szolgáltatásunk segítségével az ügyintézés gyors és egyszerű!

Garanciafutár szolgáltatásunkat azért hoztuk létre,  hogy megkönnyítsük a  termékek meghibásodásával járó ügyintézést. Garanciafutárunk segítségével a meghibásodott terméket  díjtalanul eljuttathatod hozzánk. A cserét követően a terméket visszajuttatjuk Neked ingyenesen.

Ki veheti igénybe garanciafutár szolgáltatásunkat?

A szolgáltatást minden vásárlónk igénybe veheti aki webáruházunkban vásárolt, és a termék átvételétől számított szavatossági-, vagy jótállási idő keretén belül jelzi igényét.

Hogyan tudok garanciafutárt igényelni?

Amennyiben terméked meghibásodott kérjük, töltsd ki a Garanciafutár nyilatkozatot, vagy kérd ügyfélszolgálatunk segítségét az alábbi telefonszámon: +36 21 334 4023 (normál díjas vezetékes szám)

Hogy küldjem vissza a hibás terméket?

A Garanciafutárral visszaküldött termékeket minden esetben a készülék eredeti, gyári csomagolásában, vagy annak hiányában a leggondosabb csomagolásban, minden tartozékával együtt kérjük visszaküldeni! A gondatlan csomagolásból eredő szállítási sérülésekért nem vállalunk felelősséget! Az igényléshez kérjük, hogy készítsd össze a következő dokumentumokat:

  • a hibás termék számlája (eredeti vagy másolat)
  • a hibás termékről készült fotó(k)

Hogyan működik a szolgáltatás?

1. Töltsd ki az itt található űrlapot a folyamat elindításához.
2. Küldd el a kitöltött űrlapot és a hibás termékről készült fotót az alább e-mail címre: [email protected]
3. A  futár átveszi a meghibásodott terméket várhatóan a fenti űrlap beküldésétől számított 5 munkanapon belül. Kérjük, csomagold be megfelelően a terméket, amennyiben a számla rendelkezésére áll, úgy azt is helyezd a csomagba. A csomagot megcímezni nem szükséges, a szállítólevelet a futárszolgálat munkatársa biztosítja és helyezi a csomagra.
4. A termék javítás utáni visszaküldése futárszolgálattal történik, ami a termék vásárlója számára szintén díjmentes.

Mi történik, ha a hiba nem garanciális jellegű?

Abban az esetben, ha a hibásnak vélt termékről a bevizsgálás során kiderül, hogy a hiba nem garanciális jellegű, úgy a szolgáltatás igénybevételekor a bevizsgálási díjtól eltekintünk, de a futárköltséget a vásárlónak kell vállalnia. A futár díja szállításonként 1390 Ft, vagyis oda-vissza szállítás esetén összesen 2780 Ft.

Fontos tudni!

Cégünk nem felel az adatvesztésekből okozott károkért. Az adatok biztonsági mentéséért a vásárló a felelős. Kérjük, mindig mentsd le adataidat a visszaküldeni kívánt termékről.
A GaranciaFutár szolgáltatása csupán minőségi kifogással érintett (meghibásodott/nem megfelelően működő) termékekre vonatkozik és nem azonos a 60 napos Örömgarancia joggal. A szolgáltatás igénybevételére a termék kézhezvételétől számított szavatossági-, vagy jótállási idő keretén belül van lehetőség. Amennyiben nem szervizigényt szeretnél bejelenteni, csupán élni szeretnél a 60 napos termék-visszaküldési joggal, itt találod a szükséges információkat.