15.000.-Ft összértékű vásárlás esetén a szállítási költséget mi álljuk!


Fontos tudnivalók a fizetésről:

Megrendelésed kétféleképpen tudod kifizetni:

  • Utánvételes fizetés esetén átvételkor a futárnak készpénzben vagy bankkártyával, amely magába foglalja a termék/termékek árát és a szállítási költséget is. (A fizetési mód díja 390 Ft)
  • Online bankkártyás fizetéssel (Átmentileg nem üzemel!) az OTP simple alkalmazáson keresztül, bármely MasterCard, Maestro, Visa vagy American Express kártyával. (Az online bankkártyás fizetési mód díjtalan)

Fontos tudnivalók a szállításról:

Mikorra esedékes a szállítás?

  • Feladás után a futárszolgálat egy napon belül kiszállítja a megrendelést. A várható szállítási időintervallumról az Express One futárszolgálat SMS üzenetben ad tájékoztatást a kiszállítás napján.

Társaságunk az Express One futárszolgálatot veszi igénybe a Felhasználó által megvásárolt termékek kiszállításához, amelynek költsége

  • 990.-Ft,
  • 15.000.-Ft összértékű vásárlás esetén a termék kiszállítása ingyenes.

A minimális rendelési érték 3.000 Ft. Ha a rendelés nem éri el a megadott összeghatárt, nem áll módunkban kiszállítani/kiküldeni a csomagot.

Egy csomag maximális súlya 40 kg lehet, így elképzelhető, hogy amennyiben nagyobb csomagot vagy több terméket rendeltél, rendelésed több részletben kerül kiszállításra. Ebben az esetben a második csomagra szállítási díj nem kerül felszámításra.

A szállítással kapcsolatban további információt a GYIK menüpontban, vagy IDE kattintva találasz.