Ajándéktippek

A legjobb karácsonyi ajándék időseknek

A legjobb karácsonyi ajándék időseknek

Imádom a karácsonyt és imádok ajándékozni! Kitalálni, megalkotni/megvenni, becsomagolni és hatalmas örömmel és izgatottsággal a fa alá tenni. Majd látni a boldog arcokat bontogatásnál! Minden percét élvezem a karácsonynak!

Azt gondolom, mindig sikerül jó ajándékokat találni mindenkinek, de vannak olyanok, akikkel még nekem is rendesen meggyűlik a bajom!

A mama és a papa… Nem tudom, hogy egyedül vagyok-e a problémával, de őket egyszerűen nem tudom mivel megajándékozni! Időseknél már teljesen mások a szempontok. Nem számít, hogy az adott dolog mennyire trendi vagy menő. A nagyszüleim mindennek örülnek! A legbénább ajándékot is imádják és őrizgetik, mint a szemük fényét! Ha pedig megkérdezem, hogy mire vágynak, csak annyit mondanak: „Fiam, ne rám költsd a pénzed!„.

Éppen ezért is olyan nehéz őket igazán meglepni! A szekrények már tele vannak apró csecse-becsékkel, a béna ajándékoktól pedig már a hideg ráz!

Úgy gondoltam, hogy idén megduplázom az ajándékkeresésbe fektetett időt, energiát és egy szuper ajándékkal fogom őket meglepni!

Meg is lett a befutó, amit most megmutatok neked is! 

Ha eddig Te is hasonló cipőben jártál, akkor ez most Neked szól! Ez az ajándék nem hiányozhat a fa alól 2019-ben!

ZOKNIHÚZÓ

Tudom, hogy sokan nem szeretnek korra utaló ajándékot adni, mert az gáz, de szerintem ez egyáltalán nem így van! Az odafigyelés, a törődés az nem ciki! SŐT!

Idén karácsonykor éppen ezért kerül nálunk ez a Zoknihúzó is a fa alá! Már korábban észrevettem, hogy a mama is és a papa is igen sokat szenvednek az öltözködéssel. Segítséget nem kérnek, ami szerintem érthető. Nem szívesen adnak lejjebb a büszkeségükből, ezért inkább szenvednek. De nekem most szerencsére sikerült megoldást találnom a problémára! 

Zoknihúzó

Ez a Zoknihúzó segédeszköz biztos vagyok benne, hogy nagy segítség lesz a hétköznapokban! A leírás alapján kipróbáltam én is, nehogy valami nem működő dolgot adjak nekik, de semmi gond nem volt vele! Sőt, egyszerűbb volt használni, mint ahogy az a leírásból tűnt! 😀

Az U alakú műanyagra könnyen rá lehet húzni szinte bármilyen zoknit, ezután pedig a kampóval le kell tenni a földre. Innentől kezdve pedig csak bele kell dugni a lábat a zokniba és kész is! A kampóval utána könnyen fel lehet venni a földről. És ami még hatalmas plusz pont, hogy a kampóval a cipőt is fel lehet húzni, de a zokni, cipő levételében is nagy segítség!

Ami a legjobb, hogy ha ezt a Zoknihúzót használják ezután sem kell segítséget kérniük, de szenvedniük sem kell! Biztos vagyok benne, hogy szeretni fogják!

Megnézem a Zoknihúzót!

Kellemes ünnepeket és jó készülődést kívánok mindenkinek! 🙂

Eszter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük