Ajándéktippek

2021 legtutibb karácsonyi ajándéka csajoknak!

Bizony, közeledik a karácsony. Idén más lesz, mint a többi, de egy dolog nem fog változni: az ajándékozás.

A kialakult helyzet miatt úgy döntöttem, hogy idén nem megyek boltról boltra ajándékot vadászni. Nem tudom te hogy vagy vele, de bevallom, én kicsit tartok ettől a vásárlási lehetőségtől. Mármint attól, hogy forgalmas helyeken, sok ember között mozgolódjak.

Döntöttem: Az online vásárlást választom! Nincs tömeg, nincs veszély, a kínálat viszont határtalan! Éppen ezért is vagyok nehéz helyzetben!

Anya bárminek nagyon tud örülni, ha tőlem kapja, apát pedig mindig könnyű lenyűgözni valami szerszámmal. De jön a kemény dió: még a barátnőmnek ki kell találnom valamit. Persze ilyentájt, mint mindenki más, én is jobban fülelek, hátha észreveszek pár finoman elhintett utalást.

2019 legtutibb karácsonyi ajándéka csajoknak!

Annyira beleéltem magam, hogy lassan-lassan már mindenben láttam a potenciális ötletet.
Fázik a keze? Kesztyű! Á, mégsem, túl egyszerű… Utál mosogatni? Mosogatókesztyű! Jaj nem, ez még rosszabb… Akkor mosogatógép! Nem, ez sem jó, az túl drága…

Aztán jött a nagy ötlet: hajvasaló!
A sajátja már kicsit régi, és nem is tudja olyan jól használni, mint szeretné. Nem melegszik fel eléggé, így nem is annyira tartós a hatása, mint ahogy neki jó lenne. Sokszor hallom, ahogy reggelente emiatt bosszankodik. ☹️

Na jó, de mégsem választhatok valami béna megoldást, ugye?

Először úgy voltam vele, hogy hát ok, rákeresek, hogy hajvasaló és a legjobb értékelést kapott, jó árú hajvasalóra rögtön le is csapok.  Én kis naiv… A telefonomon órákon keresztül böngésztem. A fene se gondolta volna, hogy ennyi féle-faja hajvasaló van. Ilyen bevonat, olyan hőfokszabályzó, van benne fésű, nincs benne fésül, gőzöl, ion-valami… A sok infótól teljesen elveszettnek éreztem magam és őszintén kicsit ideges is lettem, úgyhogy hagytam a francba. Másnap kikértem az egyik kolleganőm véleményét, aki megadta a fő támpontokat, hogy milyen hajvasalóban érdemes gondolkodik, de akkor pár napra jegeltem ezt a témát.

A beszélgetésünk után kb. egy héttel viszont megakadt a szemem egy hirdetésen. Hajvasaló. Az első gondolatom az volt, hogy „Wow, ez sokkal menőbb, mint amiket eddig nézegettem, úgyhogy biztosan egy vagyonba kerül, rá se kattintok.” Tovább görgettem, de a fejemből nem tudtam kiverni, így pár perc után mégis csak visszatekertem és rákattintottam.

Hogy mi történt? ÓÓÓÓRIÁSI szerencsém lett! 🍀
Megtaláltam a legjobb ajánlatot, amit csak lehetett!

SteamCare Pro – Gőzölős hajvasaló

A leírása abszolút bíztató volt, hiszen a kolleganőm által felvázolt feltételeknek teljesen megfelelt. A gőz funkció volt az egyik legfontosabb, mert mint azt megtudtam, sokkal kevésbé károsítja a hajat és az eredmény is egészen más lesz tőle.

A hajvasaló árán viszont őszintén ledöbbentem, mert sokkal többre számítottam. Minden szempontnak megfelel és még az ára is jó? NA ez kell nekem!

Nem hezitáltam tovább, megrendeltem. Pénteken adtam le a rendelést, kedden már nálam volt a csomag. Bevittem a munkahelyre, ahol megmutattam a kolleganőmnek is, aki amint meglátta a dobozt, rögtön rávágta, hogy neki is ilyen van és imádja! Ezek szerint pont beletrafáltam és a lehető legjobb döntést hoztam! 😁

SteamCare-Pro-Gőzölős-hajvasaló6

Ha szeretnéd megspórolni magadnak a bosszankodást a boltokban, és egyből rámennél valami tuti tippre, amiért a csajok odavannak, akkor biztosan érdekel a termék, amiről beszéltem. Az alábbi linken Te is megtalálod:

Megnézem a hajvasalót!

Kellemes ünnepeket kívánok barátom!

Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük